Capitolul LII – Secrete

28 feb.

Capitolul LII -Secrete


DIN PERSPECTIVA LUI KIM CASSIE

NU puteam dormi! Oricum nu dormeam eu , dar imi placea sa ma prefac ca ma deconectez de lumea asta si ca evadez in reverii adanci, pline de magie si speranta. Dar de data asta totul era diferit. Jeremy reusise sa-mi umple golul din suflet si sa-mi imbuneze inima de gheata. Dar ma simteam ingrozitor pentru ca ii ascundeam o multime de lucruri. Il iubeam si-n acelasi timp in invidiam.

De ce nu puteam fi si eu ca toti ceilalti, de ce trebuia eu sa fiu de partea intunericului a eternitati. Pentru un simplu om, eternitatea este totul, pentru mine este doar un ceas interminabil si sacaitor de dureros. Nu dorm, nu ma hranesc cu ce ar trebui si nu am parte de vise si liniste.

In seara asta ceva profund ma nelinistea serios. L-am vazut pe Edward, marea iubire a Anabellei, dar nu l-am vazut pe Victor si nici macar pe ea. Ce se intamplase ? Pierdusem ceva pe drum. Stiam ca Annabell i-a transformat in .. in monstri asa cum a facut cu mine, dar credeam ca vor fi nedespartiti. Iar Angela …

Angela de ce semana cu Anabell Serris Gilberth ???

Starile care pun stapanire pe mine sunt pe cat de intense pe-atat de diverse si de variabile. In urma cu o clipa imi simteam sufletul plin de pace, simteam ca pot sa merg mai departe cu inima cat de cat usoara, cu zambetul pe buze, si, mai ales, cu incredere… si acum simt iar ca tristetea ma acapareaza, simt iar ca nu mai sunt in stare sa fac nici un pas, ca mi-e sufletul blocat, coplesit de amaraciune, disperat… si nu gasesc deloc calea pe care trebuie sa merg.

Tristetea este o boala spirituala care zguduie din temelii intreaga fiinta a celui atins de ea, cufundandu-i mintea intr-o grea deznadejde, iar trupul intr-o paralizanta pasivitate fata de starea sufleteasca pe care o induce. O tristete dezcumpanitoare care aduce cu ea efecte extrem de periculoase si care in final distruge tot ce este mai frumos in noi.

Sufletul imi era ravasit de amalgamul de sentimente care ma incercau. M-am uitat pierduta la ceas. Nu era nici macar trecut de ora 2 noaptea. Ella probabil dormea asa ca nu-mi mai ramanea decat sa astept.

Trebuie sa recunosc ca asteptatea nu era punctul meu forte. Nu ma pricepusem niciodata la asa ceva. Picasem la acet test de nenumarate ori. Avand eternitatea ar fi trebuit sa stiu sa jonglez cu timpul, iar asteptarea sa nu fie decat un lucru simplu, dar eu eram nerabdatoare sa trec si peste ziua asta. Maine aveam sa-i fac bunicii o vizita inopinanta.

Am inceput sa ma gandesc la Jeremy, la zambetul lui si glumele lui nesarate. La intalnirea nostra fatala si la disparitia lui. Luni aveam sa-l intreb ce facuse in tot acest timp si ce-l schimbase radical.

Orele treceam agale, parca facandu-mi in ciuda. M-am ridicat incet, desi era ora 3 noaptea si am plecat la o plimbare prin padure. Mergeam apasat si trist, lovind cu putere fiecare frunza si fiecare piatra. Incercam sa ma eliberez de intreaga energie negativa care ma cuprinsese, dar nimic nu ma linistea. Dar mergand si mergand m-am trezit in fata casei lui Jer. Luminile erau stinse, semn ca toata lumea dormea, iar linstea care domnea imi dadea o senzatie de amorteala. As fi vrut sa intru si sa-l vad, dar nu stiam care era camera lui, asa ca nu vroiam sa risc sa fiu surprinsa de cineva.

Plouă şi picaturile mici cad peste pamântul însetat, fereastra semideschisă din dormitor permite pătrunderea aerului ozonat în camera plină încă de căldura. Muzica vantului se dizolvă în aer şi oarecare particule ajung şi la vecinul din dreapta, ca un bâzâit mut. Mă uit spre orizontul negru, spre cerul fără de stele, nici măcar luna nu se vede, parcă e pustiu fără lună..

Ploaia picură şi tace, mai trage câte un tunet, din când în când, astfel încât o auzi şi prin termopane. Furtuna! Vine, se apropie, bate în fereastră deja închisă. Priveşte cu ochii ei de un albstru întunecat şi profund ca fundul mării în acalmie. Vuietul mai face câteva ocolişuri, bate în uşă, face pact cu copacii, frunzele, praful, toate joacă acum după ritmul furtunii.

Se prind toate într-o horă de se zguduie cerurile şi pământul, numai noi stăm ca păpuşile de ceară, cu ochii sticliţi privind  prin geam. Numai noi lăudam ploaia că vine cu roadă, si tot pe ea o huiduim ca aduce stricăciuni, numai noi ştim să rămânem intacţi atunci când natura de dezlănţuie în spectacole uimitoare, şi să uităm de bunul simţ, când ne atinge cu vreun strop arzător de apă de ploaie.

Dar totul inceteaza repede. Linistea cuprinde din nou totul iar Luna atotputernica incepea sa se retraga incet lasand locul astrului „Soare”. Razele razlete ale lui imi imbujorau obraji de fericire asa ca am alergat spre casa cu putere.

M-am schimbat in ceva mai comod si am trezit-o pe Ella.

–         Mmm … aaa….. ce este? Intreba ea buimaca, cu parul ravasit.

–         Hai la gradma` !

–         Dar este devreme inca ! obiecta ea

–         Este sapte dimineata! Ai dormit destul, puturoaso!

Am asteptat-o sa se aranjeze, apoi am pornit amandou spre casa bunicii. Nu era la distanta mare asa ca am ajuns in timp record. Am vazut-o pe bunica asteptandu-ne.

–         Buni! Am soptit amadoua. De unde stiai ca vom veni?

–         Am presimtit! A spus ea zambind si imbratisandu-ne. Ella du-te la bunicu` Sven, scumpo! Vreau sa discut ceva cu Kim!

–         Sigur buni! A raspuns de graba Ella.

–         Stiu exact de ce ai venit! Adauga ea .

–         Buni! Nu inteleg! Cum este posibil asa ceva.

–         Iubito! Nici eu nu stiu exact. Trebuie sa existe o explicatie plauzibila.

–         Angela seamana mult prea mult doar ca-n ochii ei se citeste sinceritatea si bunatatea pe care o emana.

–         Nu poate fi Anabell ! concluziona buni, desi am vazut cand a fost la noi, un comportament ciudat la ea. Parca se reintorcea in trecut si incerca in zadar sa iasa din el, inlaturandu-l cu mari chinuri.


–         Dar ce s-a intamplat cu Anabell?

–         A murit! A pierit arsa, desi ma tem ca spirilul ei inca se afla printre noi si de cele mai multe ori incerca sa o cuprinda pe Angela. Insa ingerul ei protector, nu-i lasa cale libera. Ma tem pentru Angela …

–         Cum adica te temi?

–         Viata ei nu a fost usoara de loc. A avut parte numai de suferinta si durere. Dar nu durerea aceea constructiva pe care o simtim toti, ci una interminabila si sfasietoare. Am avut o serie de viziuni in legatura cu ea. Sunt sigura ca Anabell vrea sa intre in corpul ei ademenind-o cu o serie de cosmaruri dure, suferinta si deceptii pe toate planurile . Intreaga ei viata nu a fost decat o insiruire lunga de sentimente triste. Am putea numi viata ei „o premeditate a morti”. Parca prin toate acestea incearca sa se obisnuiasca cu ghiarele ei si cand va veni momentul ea sa fie pregatita si sa imbratiseze vesela destinul. Ea este de fapt protagonista unui roman de tristete inmarmuritoare.

–         Ce spun viziunile tale?

–         Numic concret.

–         Oare este posibil ca spiritul Anabellei sa bantuie?

–         Draga mea, un spirit nerazbunat si pe deasupra mitvid, este cea mai tematoate fiinta. Va ajunge sa calce peste toate principiile ei si peste toate dragostea numai ca sa-ti implineasca razbunarea.

–         Dar … oare nu putem impiedica acest lucru?

–         NU. Pactul va pieri doar atunci cand razbunarea este dusa la bun sfarsit. Doar atunci spiritul se poate elibera de lumea aceasta.

–         Dar Edward … Edward buni, el sta numai langa Angela.

–         Stiu, dar nu pot sa-ti spun exact. Edward ei bine … o vede pe Angela, Anabell . Asta pare a fi singura explicatie …

–         Bunicu` Sven ce spune?

–         El … el … el este inghetat in timp ca tine, si-l doare sa vada ca eu imbatranesc in timp ce el ramane tanar. Nici planta care creste la inghet, pe care o iau nu-si mai are efectul dorit asupra mea. Din 1750 de cand te-am gasit, o tot iau si acum ma sting incet si incet. El crede ca noi, cei diferiti ar trebui sa pierim. Cauzam prea multa durere celo din jur.

–         Buni, nu spune asta! Si am imbratisat-o.

–         Cred ca ar trebui sa pleci, imi spuse ea indurerata. S-a facut tarziu si sunt sigura ca Ella te va asalta cu intrebari.

–         Dar cum ramane cu Angela ?

–         Stai linistita. Soarta este este trecuta in „cartea vietii”.

–         Stii ce se va intampla cu ea ?

–         Da …

–         Ce anume ???

–         Viziunile mele sunt neclare si nu intotdeauna se adeveresc … prefer sa nu spun nimic.

–         Dar, buni! Am incercat eu sa ma milogesc

–         Chiar este tarziu, sufletel ! Shh .. se apropie Ella. !

Intr-adevar dupa cateva secunde bune, Ella aparu si topai vesela pana la mine. NU stiam cum resuseste buni intodeauna, de a presimtii lucrurile si de a avea viziuni. Era o enigma pentru mine. Ori de cate ori o intrebam imi raspundea: „Sufletul este oglinda inimi tale. Credinta este totul, iar viziunile mele sunt rupte din pergamentul sfant, exact ca presimtirile. Dar niciodata nu ma incred in ele mai mult ca in Dumnezeu. Sunt doar niste jocuri periculoase ale mintii mele, si ma lupt de fiecare data sa nu cad in capcanele ei.”

Am luat-o pe Ella de mana, i-am salutat si am plecat ganditoare amandoua.

–         Kim, ce dorea bunica?

–         Aaaa … am tresarit eu.

–         Nimic … Ce face bunicu` Sven? Am incercat eu sa schimb subiectul.

–         Este mai bine. Desi nu-mi place cand imi ascunzi lucruri! Sopti ea nervoasa.

–         Nu iti ascund nimic, doar ca

–         Shhh … imi vei spune cand vei fi pregatita.

Restul zilei a trecut repede. Iar maine urma sa fie luni. Deja aveam pregatit intreg interogatoriul pe care urma sa il pun lui Jer.

Nu m-am dus la primele ore pentru ca nu ma simteam pregatita, asa ca dupa ce am discutat cu Ella despre Angela si restul, m-am pregatit de scoala.

–         Iubire! Striga el la mine imbratisandu-ma

–         Usurel, Jer!

–         Scuza-ma! De ce nu ai venit la primele ore?

–         Am .. am avut cateva lucruri de .. de facut! L-am vazut analizandu-ma bine, asa ca am rupt tacerea si mi-am luat la revedere de la surioara mea vitrega. Ella ! vorbim mai tarziu!

–         Sigur! Raspunse fata. Pa-pa porumbeilor!

Jer statea nemiscat, privind incruntat spre Ella. Ce se intampla cu el. L-am strigat de cateva ori dar nu raspundea.

–         Jer! Esti bine ???

–         Sigur! Mi-a zambit si m-a sarutat.

–         Oare cum vor reactiona ceilalti?

–         Probabil ma vor invidia ca am cea mai frumoasa fata din liceu, langa mine.

–         NU la asta ma refeream!

–         Dar la ce ?

–         La sora ta si la Edward .

–         Angela? Ohh .. my Gosh !

O privea mandru si cu dragoste pe soara lui. Se vedea ca tine la ea. Angela, scumpo! Nici nu sti ce te asteapta. Presupun ca bunica nu a dorit sa-mi spuna pentru ca era ceva mult prea dur. Cum adica o”premeditare a morti” ???

Bunica imi ascundea prea multe. Desi nu credea in viziunile ei, ea avea o putere prea mare. Daca mi-ar spune ce s-ar intampla, poate as contri si as schimba viitorul.

„Nu poti schimba nimic” ma ameninta vocea bunicii din capul meu.

Cateodata am senzatia ca ea ma urmareste peste tot si este prezenta oriunde, inclusiv in mintea mea.

–         Se pare ca nu sunt singurul implinit! Am fost trezita din transa de vocea calda a lui Jer.

–         Mda … Hai la ore, pana nu intarziem!

M-a luat usor de mana si am zburat in clasa. Aveam logica. Si-n mod cert profu nu avea sa ne deranjeze stiind ca suntem, dar rectific sunt, copil constiincios asa ca mi-am inceput interogatoriul :

–         Jer, am inceput eu, ce ai facut in tot acest timp ?

–         Poi .. te-am asteptat si cum aseara nu m-am odihnit prea bine, am atipit la ora de fizica si profu` mi-a facut morala!

–         Blondutzule! Ma refer in perioada in care ai disparut .. dupa … dupa acel incident!

–         Aaa … relua el vizibil rusinat. Imi cer scuze, eram drogat in momentul acela si am reactionat nu intocmai cum imi doream. Dupa ce te-am vazut plecand impleticindu-te si varsand lacrimi pentru un idiot ca mine, am plecat pe strazi ca nebunul. O alta perioada de doua saptamani am petrecut-o cu betivi, tutunari si drogati. Devenisem un schelete ambulant, un ticalos, un om care face umbra degeaba pamantului, un nimic…. Nu mai puteam trai astfel asa ca la un moment dat te-am vazut in parc cu prietenii tai si iubitul, presupun, veseli cu totii, plin de viata, normali.

–         Stiu! Atunci te-am vazut si eu! Pareai schimbat.

–         Nu mai imi doream viata aceea asa ca …asa ca m-am internat la un centru de…. dezintoxicare …. Am stat acolo o luna, o luna plina de chinuri si dureri bine meritate, o luna in care ma rupsesem de relitatea crunta. Cand am iesit de acolo. Mi-am jurat ca nu voi mai cadea niciodata in patina viciilor fatale. Asa ca m-am hotarat sa-mi reiau studiile .

–         Wow … dar cui i s-a datorat aceasta hotarare ?

–         Tie! Finaliza el trist. Daca nu erai tu sa-mi deschizi ochi probabil si azi eram intr-un sant bandu-mi zilele. Te iubeam mult prea mult, si te iubesc ca sa-ti irosesti frumusete de viat cu un „nimic”. Eram mult prea scarbit de ce devenisem, ma uram pentru ceea ce-ti facusem .

–         Shhh … l-am linistit eu luandu-l in brate. Noroca ca eram in spatele clasei si nimeni nu ne observa.

–         Dar .. dar tu ce ai facut ?


–         Eu ??? Nici mie nu mi-a mers prea bine! am spus aducandu-mi aminte de acea perioada. Dupa ce am plecat de la terasa, timp de o saptamana nu am mai reactionat, parea pierduta in timp si spatiu. Nu mancam, nu alergam, nu respiram. Am stat internata in spital 2 saptamani, in care doctori erau rezervati . Nu-si puteau explica motivul ratacirii mele interioare. Pur si simplu trupul refuza sa coopereze cu mintea. Chiar au spus ca sunt : „o leguma” iar Ella si bunica erau innebunite. Nu exista nicio modalitate de a ma salva. [ fiind si mitvid, singura modalitate de a –mi ameliora durerile era sa ma omorae cu un cutint din argint sau incinerata. Bunica m-a salvat, increzandu-se intr-o viziune. Era gata gata sa-mi ofere spiritul ei, numai ca sa traiesc]. Dar ca printr-o minune, mi-am revenit. Nu stiu exact ce m-a impulsionat atat de mult, dar stiu ca a mers. Incetul cu incetul am prins viata din nou. Iar ca sa ies din mementele de depresie care ma incercau din nou, prietenii mi-am fost alaturi si m-au scos la aer. Atunci te-am vazut. Mi-am dat seama ca nu tineai la mine, oentru ca te-ai indepartat si te-ai pierdut printre copaci. Am incercat sa aflu de la prieteni de-ai tai unde esti, iar ei spuneau ca ai murit, sau ai parasit tara, ca ai disparut precum sora ta Angela. Si multe altele. Teama ma cuprindea ori de cate ori imi aparea imaginea ta. Si-n fiecare persoana te vedeam si te auzeam. Incepeam sa innebunesc.

–         Iarta-ma ca ti-am produs atat de multa durere. Nu mi-am inchipuit ca si tu ai suferit la randul tau.

–         Nu am de ce sa te mai scuz. Ai trecut prin atatea numai ca sa-mi demonstrezi ca dragostea ta este pura. Si te apreciez si-ti voi fi vesnic recunoscatoare.

–         Te iubesc !

–         Si eu ….

–         Dar unde dispareai dupa fiecare ora, in pauza ? Incercam sa te caut, sa-ti vorbesc, dar nici urma de tine.

–         La toaleta fetelor. Ma temeam sa te vad, pentru ca stiam ca urma sa-mi cauzezi durere din nou. Incercam sa ma indepartez de tne, desi nu-mi reusea. Si ma enerva enorm cand toata lumea, rectific, toate fetele discutau despre tine si te venerau.

–         Deci erai geloasa …

–         NU !!! …. hmm …. adica ….mmm ….. DA !

–         Eee … eu unul cred ca nu ai motiv. Doar pe tine te iubesc si te voi iubi!

–         De ce ma iubesti?

–         Pentru ca ai suflet bun, esti sincera, desteapta, cuminte , frumoasa … lipsita de aroganta si prostie. Esti perfecta. Pentru ca-mi faci inima sa galopeze ori de cate ori de vad, pentru ca imi aprinzi orice muschi la contactul cu tine, pentru ca imi faci sangele sa clocoteasca de fericire si sa pulsese nebun in ritmul dictat de inima. Pentru ca te iubesc pentru ceea ce esti , tu in interior, nu pentru ceea ce incerci sa fi. Pentru ca esti Kim, tu, marea mea dragoste.

–         Hmm …. poetu` lu` mama! Si l-am sarutat pasional.

–         Hmm imi place ce faceti voi doi la ora mea! Pacat ca nu studiem ATRACTIILE  FIZICE … scuze PSIHICE …. Hmm … Ce inseaman asta domnisoara Kim? Domnule Jeremy ??? Se pare ca ai mai facut rost de inca o detentie. Acum liniste si va rog putin mai mult respect pentru ceea ce predau.

–         Va rog sa ne scuzati, domnule! Am spus eu repede.

Am iesit amadoi in hohote de ras si rusinati in acelasi moment din clasa si ne-am indreptat spre curte. Mergeam linistiti amadoi, pana cand am auzit un glas indurerat strigand dupa ajutor. Era Edward si o purta pe .. pe Angela in brate. Angela era  … era fara viata in bratele lui, sangele din ranile ei imense scurgandu-se . Jeremy nu reactiona, stand si privind pierdut scena care se desfasura in fata noastra.. Apoi s-a aruncat la pamant, cumprinzandu-si genunchi si meditand. S-a ridicat dupa 2 secunde si a alergat dupa Edawrd, eu urmandu-l indeaproape.

Am incercat sa-l linistesc spunandu-i ca totul va fi bine, desi nici eu nu credeam, dar cand doctorul ne-a anuntat moartea ei, el pur si simplu a innebunit. Tipa si plangea sfasiat lovindu-si capul de peretii spitalului .

Deci de aceeabunica nu dorise sa-mi spuna, stia  ca Angela … va … va ….

Dar nu era corect! …

…………………………………………………………………………………………………………….

Nota :

Hello !!! Ce mai faceti ???

Gata si cap 52 :>:>:> … Am avut ceva timp in week-wndu` asta asa ca v-am rasplatit cu 2 cap :)) :)):)):)) …

Sper sa va placa si acest cap 😀 …

Urm nush cand apare dar este din pespectiva lui Angela  si a lui VIctor! Urmeaza mult asteptata RAZBUNARE !!! …

Initial am zis ca ficul asta va aveam ami purine cap :)) … dar incepand sa-mi astern ganduri, si alte perspective , etc … m-am intins . Asa ca am decis sa prezint viata fiecaruia in parte :

Angela- Victor

Edward- Kristen

Jeremy – Kim …

Si se vor mai forma cateva cupluri spre final … =)) …

Povestea se apropie de sfarsitul partii a II-a , iar partea III-a este scurta, doar din 3-4 cap finale!

Cum am spus: Sper sa va placa si acet cap !

Va poooop Duuulce :*:*:*

Aaaa … si un 1 Martie fericit si cu o ploaie de martisoare, bomboane si cadouri !!!

\:D/

PS: Cititi si comentati! >:D<

45 răspunsuri to “Capitolul LII – Secrete”

  1. nikkinicol februarie 28, 2010 la 7:25 pm #

    waw…minunat capitol!!!extraordinar!!!!
    super dragut!!!
    of…sa vad ce o fi ppatin angela…hmmm
    astept nextu!!!

  2. dya februarie 28, 2010 la 7:38 pm #

    f tare… mai lasat fara cuvinte… minunat capitol… si mia palcut faza de la logica:)) cu sarutul:))

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:06 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D< …

  3. funnkysmile februarie 28, 2010 la 7:52 pm #

    in sfarsit citesc si eu:X:X

    pana acum am scris:D
    am postat cap 10, sper sa-ti plc>:D:D<:*

  4. funnkysmile februarie 28, 2010 la 8:09 pm #

    wooooaaa:X:X:X

    deci pana la urma si kim eun midvid sau cum se cheama chestiile alea:_?
    uf…si chiar credeam k ea e doar om..
    makr cap asta m-a ajutat sa inteleg unele chestii:)

    superb ca de obicei, ast cap urm>:D<:*

  5. simona februarie 28, 2010 la 8:27 pm #

    frumos capitolul mai ales pt k e din perspectiva mea:))=)) imi place prea tare ficul tau si nu vreau s se termine poveste:))
    nu poti si mai lungesti??????
    p.s. un 1 martie fericit si tie>:D<

  6. Mikyutza februarie 28, 2010 la 8:31 pm #

    plashe la innebunie:X:X:X:X
    si pentru tine tot o ploaie de martisoare;):))

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:05 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D<

  7. mikuworld martie 1, 2010 la 7:47 am #

    stii, e ciudat ca vba scii in fata, ba scrii din trecut
    dar din privinte diferite
    si trebuie mereu sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat:))

    si daca nu as sti ce s-a intamplat cu adevarat cu angela, as spune ca ne-ai rupt iar setimentele in doua:|
    a fost frumoasa acea portie de detentie:))
    o servesc ei mai tariu
    adica chiasr daca erau ei elevi de olimpiada, totusi…nici asa la ora…:))

    hm…sunt curioasa ce mai fac ei 2:D
    cand vine cap urm?:D

    hm…deci in concluzie, nu mai este mult din fic?:(
    astai nasol…se termina inca un fic pe care-l iubesc:X

    urasc 1Martie:))) nu la propriu doar ca ma enerveaza ca toata lumea da martisoare, cadouri, blaa bla…bine ca nu e ziua mea, cred ca as fi innebunit.
    sper sa treaca repde ziua asta:D

    xoxo,miku

    • mikuworld martie 1, 2010 la 4:44 pm #

      m-am razgandit. ador 1 Martie. si parfumul lui…mmmm:X…

  8. mikuworld martie 1, 2010 la 7:59 am #

    am pus toaa povestea Aaliyah-printesa timpului daca vrei sa citesti:D este o combinatie intre love, comedy and adventure:d

  9. sonycika martie 1, 2010 la 11:09 am #

    wow… asta da… saracul Jer… biata Kim… aici toti sunt prinsi intr-o viata, intr-o bucata de timp din care nu poti iesi… chiar sa vreai…
    Cap. e superb…. succes mai departe… :)))))

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:04 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D< ………

  10. mikuworld martie 1, 2010 la 5:27 pm #

    am pus partea a 2-a:*sper sa-ti placa:D:*

  11. mikuworld martie 1, 2010 la 6:17 pm #

    am pus cap 15 part 1:D

  12. mikuworld martie 1, 2010 la 7:56 pm #

    am pus si part 2

  13. unsufletchinuit martie 2, 2010 la 3:02 pm #

    am intarziat..sorry,dar saptamana se anunta incendiara..so…
    deci …e ceva ciudat la kim ,adica cum annabell o posedeaza pe saraca angela?atunci edward de ce nu vede?pe ea presupunea ca o iubea,annbella,desi nu m-ar deranja…deloc…
    asa…in fine…abia astept sa vad razbunare.
    acest capitol mi-a placut mult,a scos la iveala multe lucruri.
    kiss:X:X:X:x

  14. roxy martie 2, 2010 la 7:45 pm #

    eee..k sa vezi un nou cap….un cap care pt mn a fost scurt, asta pt k am citit doar printre randuri din dialog, k doar jti k ma enerveaza lungile tale „abureli”…..:)):)):))…ee..asta nu inseamna k nu-mi place ce ai scris..doar k ….intelegi u mai bn

    deci..un inceput nemaipomenit cu o tornada de cuvinte lipicioasa si triste(evident) care creeaza o droaie de sentimente..etc etc…bla bla bla…si asa mai departe pana la dialog…hmmm …

    poi…mi-a placut -ce sa zic- discutia cu bunik…cred k mi-ar fi placut si mai mult dak as fi citit-o in intregime=))=))=))..dar k pe la jumatate m-am km plictisit=))=))=))….

    la scoala: kim se intalnejte cu jer..fericire,nedumerire….bla bla bla…pupiki, chesti ..bla bla bla….

    intra amandoi in cls..si incepe:
    -ce ai facut?
    -eee…(si isi insira viatza) dar tu, ce ai mai facut?
    -idem- isi insira viatza
    -ooo….scz pt k sunt fraier..bla bla bla…
    -eee..lasa k si io sunt…si in plus sunt si geloasa…(moment de gandire apoi) auzi…tu de ce ma iubest?

    si aici ma opresc (iti zic in fata raspunsu)
    deci intrebarea aia, „de ca ma iubesti?”, mi se pare ce-a mai idioata intrebare …poi mai..cum adik de ce te iub????….k te iub…cum de ce?..omg…e aiurea…dak ma intreaba unu asa io zic ca-i prost, k nu e intreg la minte sau k are nevoie de declaretii d-alea de 2 pag luate dupa net pe care le-ai scris si tu intr-un cap din urma…adik..hai mai..chiar asa….de ce ma iub???asta e intrebare?!?!?!… (ps. nu te lua dupa mn, jti k io nu-s prea normala si nu prea le am nici cu „chestiile lipicioase”)

    asa acum k am incheiat si cu de-al-de „de ce ma iubesti”…trecem la final…un final inspirat din visele tare cred( alea cu vvvai de vvviatza ta:)):)) )… io asa cred…k u iti doresti sa fi data alara d l ora cu … si sa continuati ce ati inceput(sa speram k ati inceput k doar d-aia ati fost dati afara)..dar la cat de studioasa si punctuala te jtiu io pe tn, tu ejti in stare sa lasi baiatu` singur si sa vi la ora…nu cumva sa pierzi cva legat de scoala=))=))=))=))…..

    eee…km asta e com meu..acum sper sa nu-mi mai zici sa scriu altu k ma dor degetele de cat am batut pe tastele de la tastatura( cum suna asta:)):)) -tastele de la tastatura=))=))=))…ma rog)

    so…aa…asta cu so mi-a amintit de : IM SO :X :)):)):))..in tresucere I`m so:X….=))=))…bn asta ai vrut tu sa intelegi k io ti-am zis k a fost doar o neintelegere( literele alea erau scrise acolo io am facut doar inimioasa;;) )

    reiau:
    so…papa..ne vedem maine la scoala si sper sa intri in seara asta pe mess:P:P

    :*:*:*:*:*:*:*

    aaa..uite doar ce ai intrt=))=))…eee..cum le am io cu paranormalu`=))=))=))

    • RaMona martie 2, 2010 la 8:14 pm #

      Yoiii !!!
      Bine ca nu te doare altceva :)):)):)) ….
      Omg …. Cata-i commu` =))=))=)) … Cam scurtuletz dar merge :)):)):)) Asa pentru inceput !!!
      Ce spui : ca ficul se apropie de sfarsit ??? …. Nu ai nicio parere ??? Nu prea cred :)):)):)):)) …
      So …. Nu-s abureli :-w :)):)):)) Ti-am spus ca seman cu mama la cuv pompoase … Si ea scoate niste perle de ramai traznit :)) …
      Hmmm …. partea cu ” de ce ma iubesti” era absolut necesara.
      Vezi tu .. scuze citesti tu … :)) … Kim era un mitvid … si ca si toti ceilati avea puteri . Putea hipnotiza, etc .. asa cum a facut Edward in primele zile. Si kim era ingrijorata, se gandea ca poate Jer o iubeste numai pt ca este de o frumusete orbitiare . Avea nevoi de dovada :)):)):))
      Mda … stiu ca nu nu le ai cu partea LIPICIOASA ::)))
      Daca unu`-ti face si tie un complement sau compliment de care doresti…. sunt sigura ca ai sa crezi ca-si bate joc de tine … si eventual te injura :))
      8-|8-|8-| …. Ma mir ca totusi ai citit ceva din cap asta … desi nu are dialog din acela de care-ti place tie !!=))=))=))
      Si da .. partea cu sarutu` la ora e dintr-un vis :>:>:>! Un vis de-al meu :)):)):)) … Bine mai mult cosmar … ca profu` m-a pedepsit de nu-mi mai vedeam capul …. Si intr-adevar … in viata reala … nu as lipsi de la scoala pt un baiat X( ….
      Daca baiatu` ala tine la mine .. are sa ma astepte sa-mi termin ORELE … :X:X:X:X
      Vvvvvvvvvreau Vvvvvvvvvvvvacanta :)):)):)):)):)) ….
      Wwwwwe rule the wwwwworld :)):)):))
      Mmmmmminunat, nu ???? :)):)):))
      Si partea cu I`m SO :X …. nu ma mai minti …. si spune-mi odata adevarul …. La mine acolo nu scria si So …. si inimioara cat de prostanaca ma crezi :-w :)):)))):)) … Dar vreai sa cred ca nu te gandeai la vvvvv -ul meu :)):)):)) , ci la w-ul tau sau m-ul lui simo :)):)):))
      Anyway … deocamdata te iert :)):)):))
      Te pooop :*

  15. roxi martie 2, 2010 la 7:48 pm #

    doar k pe mn*

  16. simona martie 2, 2010 la 7:58 pm #

    wow ce comentariu lung roxy..mai lung decat capitolul:))=)) glumesc:P
    auzi si „aburelile” alea erau practic spuse de mn:-W so ai grija:))

    • RaMona martie 2, 2010 la 8:15 pm #

      Exact … sunt spune de personajul interpretat de tine KIm …. asa ca fi rea cu Rox ca a indraznit sa spuna asa ceva :)):)):)) Sper ca tu ai citit tot ce am scris … nu printre randuri :)):)):)) Te poooooop :*:*:*:*:*
      PS: Vvvvvvvvvreau Vvvvvvvvvvvvacanta 🙂 ):)):)):)):)) ….
      Wwwwwe rule the wwwwworld 🙂 ):)):))
      Mmmmmminunat, nu ???? 🙂 ):)):))

      • RaMona martie 2, 2010 la 8:16 pm #

        Sunt spuse*

  17. roxy martie 2, 2010 la 8:19 pm #

    wwwwoooowwwwww…..si da …si io vvvvvvvvvvvvvvvvvreau mmmmmmmmmmmulte dar nu se pote=))=))=))…eeee..uite asa:P:P

  18. simona martie 2, 2010 la 8:19 pm #

    veeeeeeeeeeery mmmmmmmminunat:))
    normal k am citit tot doar yo ammmmm zis aia
    wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    astai pt k mai enervat rox>:P:))

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:04 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D<……..

  19. rox martie 2, 2010 la 8:30 pm #

    ce parere ai k ficul se apropie de sf?- ma intreba ram-..poi sa rasp nu?

    hmmm…cce parere sa am:)):))..una buna=))=))…or sa-mi lipseasca declaratiile tale lungi de 2 pag(observi k mentin acelasi nr-2 pag) care ma enerveaza la culme, „aburelile” tale pe care nu le-am citit niciodata in intregime, dialogurile amuzante( imi amintesc de faza de la dezintoxicare), capitolele scrise de mn( astea or sa-mi lipseasca cel mai mult:-s:-s ; erau cele mai tari:((:((:((….dar nu ma las si mai scriu unu pana la final:P), personajele tale pe care le-ai omorat se le-ai inviat de o 100 de ori=)) (glum evident – nu ai inviat pe nimeni ink=))=)) ) si mai ales o sa-mi lipseasca kriss( adik personajul meu:((:(( ; ea e cea mai tare:)):)) )….in concluzie o sa-mi lipseasca tot ce ai scris p-aici dar poate ne consolam cu vreun film realizat dupa ficul asta..ar fi fff tare nu?..:)):)):))..io-kriss, tu-angela, simo-kim si retu gasim noi…petrina-tetris…ed si vic:>:>…eee….se gasesc si ajtia…iar jer se jtie deja:)):))=))=))….aaa…si treb mentionat (normal)… io-s cea care se ocupa cu make-up-ul si imbracamintea…bn????

    :)):)):)):))….

  20. mikuworld martie 3, 2010 la 9:17 pm #

    bunaa:*:*

    vreau sa te anunt ca am pus toata povestea aaliyah printesa timpului.

    de asemenea, pe http://www.mikufiction.wordpress.com am mai pus si Twins Love, o noua poveste de dragoste:). Cntine si scene +18:D

    Insa, te invit sa imi citesti noul fic, DO YOU KNOW, despre un baiat caruia de curand ia murit tatal, si se simte foarte trist si singur. Ei bine, sper sa-ti placa noua mea poveste la fel ca si gangsta soul:D

    te astept xoxo,miku

  21. Yoana martie 5, 2010 la 7:42 pm #

    minunat, imi place intrati si pe al meu http://www.maddy-yoana.com si dati commuri

    • RaMona martie 5, 2010 la 7:44 pm #

      Am sa intru cu cea mai mare placere! Dar mai da o data saitu` ca nu merge ….:D …

  22. mikuworld martie 5, 2010 la 8:27 pm #

    am pus primul capitol din noua mea poveste:d http://www.lemonslove.wordpress.com

  23. zapacitad3min3 martie 6, 2010 la 12:30 am #

    tare ashtep nextul

  24. mikuworld martie 6, 2010 la 8:51 pm #

    am pus ultimul capitol la gangsta soul:* sper sa-ti placa, imi cer scuze pentru ce am scris acolo de acum:D:*

    xoxo,miku

  25. mikuworld martie 7, 2010 la 8:56 pm #

    am pus putin din cap 2:D la do you know

  26. damselly martie 11, 2010 la 6:40 pm #

    Cand apare urmatorul capitol?;;)

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:03 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D<..

  27. mikuworld martie 11, 2010 la 9:09 pm #

    buna:* nu te-am mai vazut de mult:( am pus partea a 3-a la capitolul 2 -matinal-

    http://lemonslove.wordpress.com/matinal/

    si am mai pus prima parte la o alta poveste. este despre o gasca de adolescenti. te astept si acolo, sper sa-ti placa:D

  28. aly martie 13, 2010 la 3:29 pm #

    heeey 😀 finally am ajuns si eu la zi cu cititul :d cum probabil ai mai auzit fikul tau e absolut genial!!!!! atat de profund si eomtionant:X:X este cu siguranta unul dintre cele mai bune, daca nu cel mai bun pe care l-am citit. felicitarile mele sincere si bafta la scris in continuare!!:X:X:X:X

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:03 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D<.

  29. mikuworld martie 13, 2010 la 8:24 pm #

    am pus cap 3 la do you know :D:*sper sa-ti placa

    si am mai pus si continuarea la iubire sau moft pe mikufiction 😀

  30. unsufletchinuit martie 14, 2010 la 5:06 pm #

    hey:*:*:*:daca sunt iti comentez aici,sa sti ca sunt in viata!!am crezut ca o sa ma inghita istorie de vie….si nu glumesc!!!!ma rog…sa se dea cele 10 puncte din oficiu:))ptr ca o sa am nevoie de ele,am scris 10 pagini,dar la a 10 incepusem sa scriu la fic..iti dai seama…=)))..
    in fine..eu sunt in dezastru,tu ce ai facut?sper doar ca nu m-am facut de ras….mai lipseste sa rada toata scoala de mine….My life..vezi ca am inceput sa debitez..nu-i problema mi se intampla des…sper ca macar tu sa te duci la Nationala..
    kiss:**::*:*:*:*:*

  31. mikuworld martie 14, 2010 la 6:14 pm #

    am pus si partea 2-a la do you know:D

  32. mikuworld martie 16, 2010 la 9:37 pm #

    am pus part 1 cap 1 cartea a 2-a GangstaSoul:D

    • RaMona martie 19, 2010 la 11:02 pm #

      Am postat si eu cap 53 …:)) … intr-un final! Sper sa-ti placa >:D:D:D<

  33. AdElYnNe martie 30, 2010 la 6:58 am #

    cata dragoste intre kim si jer :X:X love is in the air ;)) ohh si saracul jer cat sufera pt angela 😦

Lasă un comentariu